Snooper and Road Angel hitch up to trail 4 new products at Caravan Camping & Motorhome Show

Snooper en Road Angel spannen zich in om 4 nieuwe producten te testen op Caravan Camping & Motorhome Show

Twee van de grootste namen in de autotechnologie bundelen volgende maand hun krachten om hun nieuwe productassortiment te presenteren op de Caravan Camping & Motorhome Show 2022.

Snooper introduceert de nieuwe MY-CAM RFC2 dashcam, terwijl Road Angel zijn nieuwe RA-X721DAB autoradio en twee nieuwe Halo Dash Cams, de Halo View en de Halo Ultra, onthult.

 

Stereofans zullen ook blij zijn met de 3 nieuwe Snooper-modellen: de SMH-550DAB , de SMH-580VW en de SMH 520DAB. Deze bieden een scala aan opties, prestaties, functies en schermformaten.

 

Het is de eerste keer dat de twee technologiegiganten samen op de beurs aanwezig zijn, nadat Snooper eind 2020 werd overgenomen door het moederbedrijf van Road Angel, het wereldwijde technologieconcern Inphase International.

 

Snooper is gespecialiseerd in mobiele GPS-technologie voor gebruik in de auto- en buitensector en heeft met zijn merk Truckmate een bijzonder grote en trouwe klantenkring in de bedrijfswagen- en vrijetijdssector.

 

Road Angel heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan na miljoeneninvesteringen in R&D en de introductie van een reeks bekroonde apparaten, waaronder de Road Angel Pure, Pure Touch en de Pure Vision.

 

Het Pure-assortiment is een ideale technologische oplossing waarmee u op de hoogte blijft van de verkeerswetgeving voor verschillende voertuigtypen.

 

Snooper werd opgericht in 1979 en is koploper op het gebied van GPS-navigatietechnologie, boordcamera's en bandenspanningscontrolesystemen. Het bedrijf heeft een grote aanhang in zowel het Verenigd Koninkrijk als in heel Europa.

 

De Snooper My Cam beschikt over een parkeermodus met een 3-assige G-sensor voor veiligheid terwijl u niet bij uw voertuig bent. Brede kijkhoek, kristalheldere weergave in hoge resolutie met 1920x1080p full HD op de camera aan de voorkant en 1280x720 op de camera aan de achterkant. Het beschikt ook over een 3'' LCD-scherm en ingebouwde Wi-Fi, perfect voor het afspelen van video's.

 

De nieuwe Halo's van Road Angel zijn een aanvulling op de populaire Halo Go-, Drive- en Pro-modellen.

 

De nieuwe modellen beschikken over een aantal welkome nieuwe functies, waaronder waarschuwingen bij het verlaten van de rijstrook en bij een aanrijding die eraan komt (Halo Ultra) en een Reverse Trigger-functie (Halo View).

 

Bovendien bieden zowel de Halo Ultra als de Halo View de HD “Nachtzicht”-modus, terwijl de Ultra profiteert van een 4K-resolutie.

 

Snooper presenteert ook de Ventura SC5900, die de grootste database van campings en camperplaatsen biedt met 24.000 locaties in 31 landen, een ingebouwde 1080p dashcam, een 5-inch touchscreen en realtime verkeersinformatie.

 

Naast de SC5900 is er ook de Ventura S6900, waarmee gebruikers voertuigafmetingen kunnen invoeren voor een op maat gemaakte route om gewichts- en hoogtebeperkingen te vermijden. Ook heeft de auto een 7-inch touchscreen en realtime verkeersupdates.

 

Het is ook compatibel met een achteruitrijcamera.

 

Beide producten worden geleverd met gratis levenslange kaartupdates en bezoekers van de stand kunnen speciale aanbiedingen verwachten op een groot aantal tentoongestelde modellen.