Review of Road Angel Halo Ultra by "The Review Smiths"

Recensie van Road Angel Halo Ultra door "The Review Smiths"

7 kledingstukken die je tijdens het rijden een boete van £ 5.000 kunnen opleveren Lezing Recensie van Road Angel Halo Ultra door "The Review Smiths" 2 minuten Volgende Afgeleid worden

De Halo Ultra van Road Angel zit boordevol functies die ervoor zorgen dat u en uw voertuig veilig op de weg blijven. Deze 4K dashcam aan de voorzijde is de eerste dashcam die gebruikmaakt van de nieuwste generatie SONY IMX415-beeldsensor.

Deze topklasse sensor heeft een groter opnamebereik en verheldert obstakels die met het blote oog moeilijk te lezen zijn. Bekijk alles in UHD-beeldvorming, de 5Ghz ultrasnelle Wi-Fi geeft u overdrachtssnelheden die tot 300% zijn verhoogd voor sneller en soepeler downloaden en bekijken van uw opnamen.

Deze kleine camera is eenvoudig te installeren en heeft een compacte, discrete behuizing zonder schermen die u afleiden tijdens het rijden. De ingebouwde GPS en telematica slaan uw gegevens op locatie en snelheid, maar ook gegevens over de acceleratie, het remmen en het bochtenwerk van het voertuig.

Het ADAS-systeem voor wegbewaking en -advies onderzoekt de verkeersomstandigheden tijdens het rijden. Dit kan worden gebruikt om de bestuurder bewust te maken van mogelijke gevaren. van voetgangers, nabijheid van voertuigen, overtredingen van de rijstrook, waarschuwing voor aanrijdingen en waarschuwing voor de beweging van de voorligger.

De winterverwarmingsmodus is een slimme toevoeging die ervoor zorgt dat de voorruit vrij blijft van vorst en ijs voor optimaal zicht, terwijl de parkeermodus ervoor zorgt dat uw auto beschermd is, zelfs wanneer de motor is uitgeschakeld en u niet bij de auto bent.

Als u betrokken raakt bij een ongeval, detecteert de ingebouwde G-sensor de plotselinge acceleratie en deceleratie. De gegevens worden opgeslagen en direct naar uw smartphone verzonden. De 140 graden groothoeklens zorgt voor een duidelijk zicht op de weg voor u en de omgeving.

Er is een interne opslagcapaciteit van 64 GB waarmee oude beelden automatisch worden overschreven. Ook is er een optionele functie voor geluidsopname die kan worden uitgeschakeld voor de privacy van de bestuurder en passagiers.

De Halo Ultra overtreft alle verwachtingen op het gebied van verkeersveiligheid. Hij is eenvoudig te gebruiken met een intuïtieve en responsieve app en al die extra functies kunnen u helpen een betere bestuurder te worden.

– De recensie Smiths