Pure NEW Firmware 0700!

Pure NIEUWE Firmware 0700!

Wie zei dat bibliotheken saai waren? Road Angel onthult grote firmware-investering

Maak je klaar voor een aantal serieuze upgrades in de komende 12 maanden, want vandaag kunnen we onthullen dat Road Angel opnieuw investeert in onze Pure-producten - dit keer met de nieuwste firmware.

Door deze verhuizing wordt onze database nog beter. De gratis Road Speed ​​Library (RSL) biedt nu live snelheidscontrole en rapportage, zodat eventuele afwijkingen aan ons kunnen worden gemeld ter beoordeling.

Dit is de nieuwste in een reeks investeringen waaraan we hebben gewerkt om de technologische mogelijkheden van de Pure-reeks steeds verder te ontwikkelen - waarvan sommige 007 (of misschien zelfs haar!) zelf zouden imponeren

Daartoe behoort ook het nieuwste RSL-bestand Q2, dat updates over de maximumsnelheid biedt en de nieuwe software voor snelheidscontrole in staat stelt om te kijken naar de verschillen in snelheid op de weg en wat het apparaat weergeeft.

Bij Road Angel rusten we niet op onze lauweren. Er komen dit jaar vaker RSL-updates uit, waaronder een nieuwe one4all-app die in het vierde kwartaal van 2022 uitkomt. We zijn het hele jaar druk bezig met herinvesteren voor onze klanten, met veel spannende dingen die dit jaar in het verschiet liggen!

Road Angel is nu Camera spotters aan het werven, en geeft de actieve abonnees de eerste kans om zich bij dit team van elitegebruikers aan te sluiten! Daarnaast werven we ook nieuwe kandidaten voor bètatesten - om alle goede dingen vroeg te krijgen en feedback te geven om ons allemaal te helpen een beter product/ervaring te hebben!

Deze investeringen zijn allemaal onderdeel van de drive om onze data het beste te maken voor onze gebruikers en wegen veiliger te maken voor alle gebruikers. Laten we samenkomen en elkaar helpen om veiligere wegen te krijgen voor alle weggebruikers!