How to get Cheaper Car Insurance

Hoe krijg je goedkopere autoverzekeringen?

Autoverzekering, we haten het allemaal , toch? Nou, we zijn hier om je vraag te beantwoorden elke keer dat de gevreesde jaarlijkse autoverzekeringsverlenging ons weer te pakken krijgt (die, laten we eerlijk zijn, iedereen heeft gegoogeld) - "Hoe krijg ik een goedkopere autoverzekering".

Soms is een goedkopere autoverzekering niet beter, en sommige van de duurdere hebben betere extraatjes, zoals pechhulp, een vervangende auto inbegrepen, reparaties aan de voorruit en nog wat andere voordelen. We gaan dieper in op hoe je een goedkope autoverzekering kunt krijgen en hoe deze strategieën jou beïnvloeden - voor de positieve en de negatieve (als die er zijn!).

Autoverzekering Vergelijking

Het eerste op onze lijst is het vergelijken van autoverzekeraars. Ga nooit af op de eerste offerte die je krijgt, want er is altijd ruimte om te onderhandelen om de kosten te verlagen - altijd . Een methode om dit te doen is om rond te kijken op het web (in een incognitobrowser), goedkope offertes te krijgen en als je trouw wilt blijven aan je autoverzekeraar maar een goedkopere offerte wilt - gebruik dan een van de offertes die je van een andere aanbieder hebt ontvangen voor je huidige autoverzekeraar om de prijs te matchen.

Verrassend genoeg werkt deze methode heel goed, maar soms kan een offerte te gunstig zijn voor uw huidige autoverzekeraar. Maar maak u geen zorgen, stap gewoon over naar de nieuwe aanbieder!

Elke offerte die u van een aanbieder krijgt, moet nauwkeurige gegevens bevatten en u moet eerlijk zijn. Anders kan uw autoverzekering ongeldig worden verklaard als het om een ​​valse offerte gaat.

Uw overschot vergroten

Een beetje vreemd, maar het past zeker in de categorie "hoe krijg je goedkopere autoverzekeringen". Het verhogen van je eigen risico is misschien niet voor iedereen weggelegd, want als je een auto-ongeluk krijgt, ben je aansprakelijk voor het verhoogde eigen risico. Dus als dit een route is die je wilt nemen, zorg er dan voor dat het betaalbaar blijft en je niet in financieel gevaar brengt.

Koop een dashcam !

Deze gaat soms onopgemerkt voorbij. Wist je dat je verzekeringspremies omlaag kunnen door een dashcam te gebruiken? Nou, dat kan! Niet elke verzekeringsmaatschappij geeft korting, dus het is het beste om te melden dat je een dashcam hebt en te kijken of er korting voor je beschikbaar is.

Een aantal verzekeringsmaatschappijen waarvan bekend is dat ze kortingen bieden voor auto's die zijn uitgerust met dashcams zijn onder meer:

  1. Admiral : Admiral staat erom bekend kortingen te geven aan bestuurders die een hoogwaardige dashcam in hun voertuig laten installeren.

  2. AXA : AXA biedt mogelijk korting op autoverzekeringspolissen voor bestuurders met dashcams. AXA erkent namelijk dat deze apparaten kunnen bijdragen aan veiliger rijden en een eenvoudigere claimverwerking.

  3. Swiftcover : Swiftcover was een van de eerste verzekeraars in het Verenigd Koninkrijk die een korting bood speciaal voor bestuurders met dashcams. De korting is van toepassing op de premie als de dashcam aan hun criteria voldoet.

  4. Sure Thing! (Nu beleidsexpert) : Sure Thing! biedt korting voor bestuurders die een compatibele dashcam hebben geïnstalleerd. Het kortingsbedrag kan variëren op basis van het beleid en het type dashcam dat wordt gebruikt.

Neem contact met hen op en ontdek hoeveel u kunt besparen met een dashcam!

Geen Schadebonus

Hoe meer no-claimkorting u opbouwt, hoe goedkoper uw verzekering zou moeten zijn. In sommige gevallen verlaagt uw no-claimkorting uw premies niet, omdat de stijgende kosten van levensonderhoud ons allemaal raken en de no-claimkorting verzachten of zelfs tegenwerken. Sommige autoverzekeraars beschermen uw no-claimkorting tegen een extra vergoeding.

Beperk uw kilometers

Door minder kilometers per jaar te rijden, kunt u de premie voor uw autoverzekering verlagen. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u een kleiner aantal kilometers per jaar rijdt. Autoverzekeraars zijn van mening dat hoe korter de auto rijdt, hoe kleiner de kans is dat deze bij een auto-ongeluk betrokken raakt.

Verbeter de beveiliging van uw auto

Door goedgekeurde startonderbrekers, autoalarmen, trackers en andere snufjes te installeren, zoals het aansluiten van een dashcam voor 24-uurs camerabeveiliging, kunt u de beveiliging van uw auto op een praktische manier verbeteren. Hierdoor wordt het risico op diefstal en schade voor autoverzekeraars kleiner, wat op zijn beurt uw verzekeringspremies verlaagt.

Kies uw auto verstandig

Het merk, model, motorinhoud, carrosserievorm en kleur van een auto spelen allemaal een belangrijke rol bij het bepalen van de verzekeringsgroepbanding van een auto. U moet hier zeker op letten, aangezien lagere verzekeringsgroepen lagere verzekeringspremies met zich meebrengen, terwijl auto's in de hogere groepen - zoals die met grotere motoren - duurder zijn.

Overweeg telematicabeleid

Om een ​​telematicapolis af te sluiten, moet u een app gebruiken of een telematicabox installeren om uw rijgedrag, uw rijgedrag en waar u uw rijgedrag moet verbeteren om onder de polis te blijven als veilige bestuurder, vast te leggen en te rapporteren. Frivole bestuurders die een beetje "loodvoetig" zijn, kunnen negatief worden beïnvloed door deze polis en kunnen ertoe leiden dat de polis wordt geannuleerd.

Jaarlijks betalen

Vooraf betalen voor verzekeringen is doorgaans een goedkopere optie over het jaar, omdat maandelijks betalen vergelijkbaar is met een financieringsoptie - en ze rekenen rente over maandelijkse termijnen. Als u jaarlijks betaalt voor uw autoverzekering, wordt deze rente niet toegevoegd.

Vermijd automodificaties

Niet voor iedereen even makkelijk - zeker niet voor de fervente autoliefhebber. Sommige mensen geven hun auto graag een persoonlijke draai, van stickers tot nieuwe uitlaten - maar dit alles (ja, zelfs een sticker) kan de premie voor de autoverzekering verhogen, omdat aanpassingen de auto aantrekkelijker kunnen maken voor dieven en kunnen leiden tot riskanter rijgedrag.

Aangepaste auto, aangepaste Volkswagen Golf

Een benoemde driver toevoegen

Het toevoegen van een benoemde bestuurder is een oude truc in het boek, omdat het benoemen van een ervaren bestuurder de premies kan verlagen, aangezien een ervaren bestuurder soms de auto bestuurt. Zorg er alleen voor dat u niet de benoemde bestuurder bent als u de hoofdbestuurder van de auto bent, want als u betrapt wordt, kunt u te maken krijgen met annuleringen van de polis en mogelijke boetes/veroordelingen.

Beleid voor meerdere auto's

Als u in een huishouden woont met meerdere voertuigen, dan kunt u mogelijk profiteren van een multi-autoverzekering. Hiermee kunt u de autoverzekeringspremies aanzienlijk verlagen.

Uw dekking beoordelen

Zorg ervoor dat u betaalt voor wat u nodig hebt qua dekking. Een voorbeeld hiervan is als u rondrijdt in een auto van £400, wilt u dan echt een volledig comp autoverzekering? Realistisch gezien zou u weg kunnen komen met een WA autoverzekering, die normaal gesproken een stuk goedkoper is dan een volledig comp.

Bovendien zijn zaken als pechhulp, een vervangende auto en andere extraatjes waarvoor u betaalt, mogelijk niet nodig. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u al pechhulp heeft via uw bank of werkgever. Controleer daarom goed waarvoor u betaalt.

Op naar goedkopere autoverzekeringen!

Navigeren door de wereld van autoverzekeringen hoeft niet ontmoedigend te zijn. Door een mix van slimme strategieën te gebruiken, zoals het vergelijken van aanbieders, het aanpassen van uw polis aan uw werkelijke behoeften en het verbeteren van de beveiliging van uw voertuig, kunt u uw premies aanzienlijk verlagen. Het omarmen van technologie zoals dashcams kan u niet alleen een veiligere bestuurder maken, maar kan u ook potentieel kortingen van verzekeraars opleveren.

Vergeet niet dat de sleutel tot goedkopere autoverzekeringen ligt in het in evenwicht brengen van het niveau van dekking dat u nodig hebt met de talloze manieren waarop u uzelf kunt presenteren als een klant met een lager risico bij verzekeraars. Regelmatig uw polis herzien, op de hoogte blijven van veranderingen in de verzekeringsmarkt en een schoon rijgedrag behouden, zorgt ervoor dat u blijft genieten van betaalbare autoverzekeringen zonder dat dit ten koste gaat van de dekking.