Avoid A Driving Disqualification With Road Angel Pure One

Voorkom een ​​rijontzegging met Road Angel Pure One

Bent u betrapt op te hard rijden, meer dan eens? Bent u bang dat u een rijverbod krijgt en uw rijbewijs kwijtraakt? Maak u geen zorgen meer, met onze toonaangevende Road Angel Pure One Speed ​​Camera Detector & Speed ​​Awareness Device nieuw voor 2024 .

De Road Angel Pure One Speed ​​Camera Detector & Speed ​​Awareness Device is de meest vertrouwde verkeersveiligheidsassistent in het Verenigd Koninkrijk met een geavanceerd systeem voor snelheidscameradetectie, waarmee u altijd beschermd bent.

De Pure One is geschikt voor alle bestuurders, maar is vooral relevant voor iedereen die een aanzienlijk aantal punten heeft verzameld en bijna een rijverbod krijgt. Het fungeert als een "Heads-Up Display" om bestuurders geconcentreerd te houden op de weg voor hen! Dit helpt u uiteindelijk om een ​​veiligere, meer gefocuste bestuurder te zijn.

Als u zich zorgen maakt over een van de volgende zaken, overweeg dan een Road Angel Pure One, zodat u altijd beschermd bent.

Krijgt u meer punten?

Als u zich zorgen maakt, punten hebt die oplopen* en op het punt staat om te worden ontzegd vanwege een snelheidsverbod, kunnen wij u helpen. In plaats van te wachten tot het te laat is, uw rijbewijs kwijtraakt of in beroep moet gaan tegen een rijverbod, kunt u proactief zijn en uzelf beschermen, met de mogelijkheid om te controleren wat er voor u op de weg gebeurt.

Het duurt maar een fractie van een seconde, een moment van concentratieverlies, en je kunt te maken krijgen met die belangrijke extra punten die kunnen leiden tot een rijverbod.

Hoe lang duurt een ontzegging van de rijbevoegdheid?

Helaas te lang, want u kunt een rijverbod/diskwalificatie krijgen als u:

  • Veroordeeld voor een verkeersovertreding
  • Krijg binnen 3 jaar 12 of meer strafpunten

Als u een rijverbod heeft, mag u mogelijk niet rijden gedurende:

  • 6 maanden, als u binnen 3 jaar 12 of meer strafpunten krijgt
  • 12 maanden, als u binnen 3 jaar een tweede diskwalificatie krijgt
  • 2 jaar, als je binnen 3 jaar een derde diskwalificatie krijgt

Daar komt de Road Angel Pure One om de hoek kijken.

Wat is een Totting up* Ban?

Een optelverbod is een rijverbod dat ontstaat als u in drie jaar tijd 12 punten op uw rijbewijs krijgt. Als u in de eerste twee jaar dat u rijdt 6 punten krijgt, wordt uw rijbewijs ingetrokken als gevolg van 'optellen', zoals uiteengezet in de Road Traffic Act 1988.

De voordelen van Road Angel Pure One

De Road Angel Pure One Speed ​​Camera Detector & Speed ​​Awareness Device heeft veel voordelen, waaronder het monitoren en identificeren van:

  • Snelheidscamera's
  • Mobiele snelheidscamera's
  • Gemiddelde snelheidscamera's
  • Snelheden op de weg

De Pure One beschikt bovendien over een live cloudverbinding, zodat u in realtime op de hoogte blijft.

Road Angel Pure One-pakketten

U kunt kiezen uit vier pakketten, maar de Pure One kunt u het beste kopen in combinatie met een abonnement. Deze wordt dan gratis verzonden.

De huidige pakketten zijn als volgt:

  • Alleen Pure One (geen extra pakket)
  • Essentieel pakket
  • Geavanceerd pakket
  • Compleet Plus

Meer informatie over de Pure One Speed ​​Camera Detector