Can Dash Cams and Speed Camera Detectors promote eco-driving?

Kunnen dashcams en snelheidscamera-detectoren ecologisch rijden bevorderen?

Voorkom een ​​rijontzegging met Road Angel Pure One Lezing Kunnen dashcams en snelheidscamera-detectoren ecologisch rijden bevorderen? 4 minuten Volgende Uw gids voor goedkeuringscodes in het VK

We leven in een wereld waarin steeds meer camera's beschikbaar zijn en technologieën worden geïntroduceerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Er zijn tegenwoordig allerlei gadgets voor in de auto verkrijgbaar die u kunnen helpen bij een beter rijgedrag en die tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan milieuvriendelijker rijden.

Dashcams

Dashcams zijn in de eerste plaats bedoeld om alles wat er rondom uw voertuig gebeurt vast te leggen. Onze dashcams hebben echter nog talloze andere functies, zoals ons Halo Dashcam-assortiment .

Onze Dash Cam-functies

G-sensor: De G-sensor die in onze dashcams is ingebouwd, meet alles van bochtenwerk tot acceleratie en remmen. Dit is essentieel voor betere rijgewoonten.

GPS: Ingebouwde GPS maakt het mogelijk om nog meer telematicagegevens te verzamelen, zoals locatie, tijd en snelheid. Dit is erg handig voor milieuvriendelijk rijden.

ADAS-technologie: Geavanceerde bestuurdersondersteunende systemen werken samen met de bestuurder om factoren te bepalen, zoals voetgangers, de nabijheid van voertuigen, overtredingen van de rijstrook en andere potentiële gevaren, waardoor het bewustzijn van rijgewoonten kan worden vergroot.

Reisregistratie: Leer van eerdere reizen en vind gemakkelijkere, brandstof- en tijdbesparende routes. Zo verkleint u uw ecologische voetafdruk en bespaart u mogelijk geld door kortere routes.

Parkeermodus: Dit is misschien wat vergezocht, maar wij vinden het nog steeds relevant! Met parkeeropnames kunt u ervoor zorgen dat u op de veiligste plek parkeert, nadat u terugkijkt naar eerdere beelden die zijn vastgelegd terwijl u geparkeerd stond en bepaalt of er sprake is van herhaling van wangedrag.

Bekijk vandaag nog onze Dash Cams

Snelheidscamera-detectoren

Snelheidscameradetectoren zijn er niet om te voorkomen dat u wordt betrapt door een snelheidscamera. Ze zorgen ervoor dat u weet wat de maximumsnelheid is, waarschuwen u voor te hard rijden en informeren u als er een snelheidscamera nadert. Zo wordt u aangemoedigd om langzamer te rijden dan de maximumsnelheid (maar niet te veel!).

Onze functies voor snelheidscamera-detectoren

Detectie van snelheidscamera's: onze snelheidscameradetectoren detecteren alle snelheidscamera's, zodat u uw rijgedrag kunt aanpassen aan de gewijzigde snelheidslimieten en ervoor kunt zorgen dat u zich aan de maximumsnelheid houdt.

Mobiele flitscamera's: mobiele flitscamera's zijn meestal op locatie aanwezig als er een piek is in ongelukken of botsingen in een bepaald gebied. Ze staan ​​op strategische plekken opgesteld. Onze flitscameradetectoren helpen u dit probleem onder de aandacht te brengen en u te helpen uw reis beter te plannen.

Smart Motorway Changes: De snelheidslimieten van Smart Motorways kunnen op elk moment veranderen, soms zonder dat u het doorheeft. Onze Speed ​​Camera Detector waarschuwt u voor deze verandering in de snelheidslimiet zodra deze plaatsvindt.

Meldingen over afgesloten rijstroken: Met onze meldingen over afgesloten rijstroken krijgt u ruim van tevoren bericht, zodat u niet in de problemen komt en slimmere beslissingen kunt nemen onderweg.

Busbaanidentificatie: Heb je je ooit afgevraagd of je op het punt staat een actieve busbaan op te gaan? Nou, onze snelheidscameradetectoren waarschuwen je ook voor busbanen, zodat je er ruim op tijd bij bent.

Spotter voor flitscamera's: Met onze snelheidscameradetectoren kunt u flitscamera's herkennen en wordt u alerter op de situatie om u heen. Zo kunt u uw rijgedrag verbeteren door bijvoorbeeld te remmen bij rood licht.

Realtime informatie over files en wegwerkzaamheden: Wij helpen u beter te navigeren door u te informeren over files en wegwerkzaamheden. Deze hebben op hun beurt weer invloed op uw rijgedrag, milieuproblemen en uw reismanagement.

Ontdek onze snelheidscamera-detectoren