Award-winning actor and writer Simon Pegg faces second driving ban for speeding

Bekroonde acteur en schrijver Simon Pegg krijgt tweede rijverbod voor te hard rijden

1 op de 10 bestuurders betrapt op te hard rijden 100 meter na snelheidscamera's Lezing Bekroonde acteur en schrijver Simon Pegg krijgt tweede rijverbod voor te hard rijden 2 minuten Volgende Voorkom een ​​rijontzegging met Road Angel Pure One

Simon Pegg, 54 jaar oud en prijswinnend acteur en schrijver, riskeert zijn tweede rijontzegging in drie jaar nadat hij werd betrapt op te hard rijden in een van de 20 mph-zones in Londen.

In 2021 kreeg Pegg een rijverbod van zes maanden nadat hij in totaal 13 strafpunten op zijn rijbewijs had staan ​​voor vier snelheidsovertredingen. Hij kreeg de verplichte rijontzegging en een boete van £ 660 en moest £ 85 aan proceskosten betalen. Maar nu zit Pegg weer in de problemen nadat hij op 24 oktober vorig jaar in Hackney opnieuw een snelheidsovertreding heeft toegegeven.

Pegg verscheen vorige maand bij de rechtbank in Lavender Hill en bekende schuldig te zijn via de enkelvoudige rechtszitting. Nu kan hij opnieuw worden veroordeeld, conform de wet.

Uit de processtukken van de magistraten van Lavender Hill blijkt dat Pegg 's ochtends in Hackney Wick achter het stuur zat van een Mercedes AMG toen de auto door een snelheidscamera werd gesignaleerd. De bestuurder reed 58 km/u in een zone waar 32 km/u was toegestaan.

Volgens The Standard heeft Pegg schriftelijk een schuldig pleidooi ingediend zonder enige vorm van verzachting, wat door een gerechtsfunctionaris werd bevestigd, en heeft een magistraat de zaak tegen Pegg op 20 mei in besloten kring behandeld, waarbij de uitspraak werd uitgesteld tot een hoorzitting op 24 juni "om te overwegen de rijbevoegdheid te ontnemen.