Your Ultimate Guide to Anti-braking Speed Cameras

Uw ultieme gids voor anti-rem-snelheidscamera's

Na succesvolle tests in heel Spanje zijn er nu ook anti-rem-snelheidscamera's in gebruik in de regio Navarra, ten noordwesten van Barcelona. Maar wat zijn anti-rem-snelheidscamera's en hoe verschillen ze van traditionele snelheidscamera's?

Naarmate er meer informatie beschikbaar komt, zullen we dit artikel bijwerken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over antiremcamera's.

Wat zijn anti-rem-snelheidscamera's?

Anti-braking Speed ​​Cameras zijn een variant op de 'Average Speed ​​Cameras', of 'Average Speed ​​Enforcement Systems'. Terwijl uw Average Speed ​​Cameras uw snelheid over een bepaalde afstand meten en deze vergelijken met de tijd die u ermee hebt gereden, gebruiken de Anti-braking Speed ​​Cameras 2 radars - 1 die voor de vaste snelheidscamera staat en 1 radar die tot ongeveer een kilometer verderop staat.

De dubbele radarmethode meet de snelle vertraging door het remmen voordat u de vaste snelheidscamera bereikt. De radarmethode die zich op maximaal een kilometer afstand bevindt, meet vervolgens de acceleratie na de snelheidscamera om te zien of de bestuurder vervolgens de maximumsnelheid overschrijdt.

Waarom worden anti-remcamera's geïnstalleerd?

Naarmate het rijgedrag wordt gemonitord en onderzocht, worden eigenschappen en trucs opgepikt en vervolgens landelijk gebruikt. Naarmate deze trucs en eigenschappen aan populariteit winnen, haken de autoriteiten in op deze methoden en bedenken ze manieren om dit gedrag te onderdrukken - in dit geval snelle vertraging voor de flitscamera en vervolgens accelereren na de flitscamera.

Hoe kan ik voorkomen dat ik word betrapt door deze anti-remcamera's?

Wij adviseren altijd om eerst veilig te rijden, maar we zijn realisten en begrijpen dat niet iedereen zich aan de regels houdt. Wij zeggen dat u voorzichtig en verantwoord moet rijden en dat u te allen tijde op andere bestuurders moet letten. Om te voorkomen dat u wordt betrapt door deze anti-remsnelheidscamera's, kunt u opties verkennen zoals snelheidscameradetectoren , zoals onze eigen Pure One snelheidscameradetector .

Zijn anti-remcamera's mobiel?

Op dit moment zijn anti-remsnelheidscamera's vaste camera's met dubbele radars. In de toekomst, naarmate deze technologie vordert, kan de overheid de optie onderzoeken om een ​​mobiele versie te ontwikkelen, hoewel dit een aanname is in plaats van een feit.

Bieden anti-remcamera's een coulance van 10%?

Gezien de aard van deze anti-rem-snelheidscamera's, met hun dubbele radarsysteem dat hard remmen en snelle acceleratie meet, kunnen we er gerust van uitgaan dat er niet heel veel clementie zal zijn als het gaat om het meten van gedragsveranderingen voor en na een snelheidscamera. Maar voor de snelheidscamera zelf kunnen we er gerust van uitgaan dat deze de normale clementieprocedures zal volgen.