Avoid Surprises: Plan Ahead with the Speeding Fine Calculator

Voorkom verrassingen: plan vooruit met de snelheidsboetecalculator

Lijst met verkeersovertredingscodes Lezing Voorkom verrassingen: plan vooruit met de snelheidsboetecalculator 5 minuten Volgende Claim indienen tegen een onverzekerde bestuurder

In 2020 werden gemiddeld 2,2 miljoen bestuurders betrapt op te hard rijden, wat ertoe leidde dat een aantal bestuurders boetes en punten op hun rijbewijs kregen. Het aantal punten dat ze mogelijk krijgen, kan echter worden berekend voordat de papieren zelfs maar bij u binnenkomen. Deze blog informeert u over hoe u de potentiële straf kunt berekenen die u kunt krijgen voor een snelheidsovertreding.

Wat is een snelheidsboetecalculator?

Een Speeding Fine Calculator is een gratis service die is ontworpen om onmiddellijke bevestiging te geven van de waarschijnlijke straf voor een snelheidsovertreding, afhankelijk van de omstandigheden van de overtreding. Het berekent de potentiële uitkomst en zet het volgende uiteen:

  • Boete / strafpunten voor te hard rijden
  • Waarschuwingen voor rijverboden
  • Herroepingsmeldingen
  • Hoe u de straf kunt verzachten als de zaak naar de rechter wordt verwezen
  • Veelgestelde vragen met betrekking tot uw omstandigheden
  • Wanneer u juridisch advies moet inwinnen

Welke informatie heb ik nodig om de rekenmachine te gebruiken?

Om de snelheidsboetecalculator te gebruiken, moet u een aantal dingen weten. Door de onderstaande informatie te verstrekken, kan de calculator de meest nauwkeurige uitkomst voorspellen op basis van uw overtreding.

  • Veronderstelde snelheid
  • Snelheidslimiet
  • Fase van de zaak (heb je het papierwerk al doorgenomen etc.)
  • Hoe lang heb je al je rijbewijs?
  • Hoeveel punten heeft u op uw rijbewijs?

Waarop zijn de berekeningen gebaseerd?

De verstrekte berekeningen zijn gebaseerd op richtlijnen van de rechtbank, politieoperaties en de resultaten van duizenden zaken die advocaten de afgelopen 12 jaar hebben behandeld. Houd er rekening mee dat dit slechts een leidraad is.

Wat is de minimale boete voor te hard rijden in het Verenigd Koninkrijk?

De minimale boete voor te hard rijden in het Verenigd Koninkrijk bedraagt ​​£100 en er worden 3 strafpunten op uw rijbewijs bijgeschreven. Als u binnen een periode van 3 jaar 12 of meer strafpunten verzamelt, kan uw rijbewijs worden ingetrokken.

Hoeveel bedraagt ​​de boete voor te hard rijden met een snelheid van 64 km/u in een zone waar dat is toegestaan?

In het Verenigd Koninkrijk hebben de meeste politiekorpsen een tolerantie van 10% plus 2 mph boven de limiet voordat een snelheidscamera je flitst. Dus bijvoorbeeld iedereen die harder rijdt dan 35 mph in een 30 mph-zone krijgt een snelheidsboete van niet minder dan £ 100 en 3 strafpunten toegevoegd aan je rijbewijs. Dit zou hetzelfde zijn als je 40 mph rijdt in een 30 mph-zone.

In sommige gevallen, afhankelijk van de snelheid waarmee ze zijn betrapt, kunnen bestuurders worden uitgenodigd om een ​​Speed ​​Awareness Course te volgen als alternatief voor strafpunten. Deze cursus kan slechts één keer worden aangeboden binnen een periode van drie jaar na de laatste overtreding en u moet uw cursus binnen 14 dagen na ontvangst van het aanbod boeken.

Bestaan ​​er verschillende boetes voor te hard rijden?

Afhankelijk van de ernst van de overtreding zijn er verschillende banden die de uitkomst van de straf bepalen. Hieronder heb ik een tabel bijgevoegd die de verschillende banden en de straf die u mogelijk kunt krijgen, benadrukt.

Banden

Snelheid die de maximumsnelheid overschrijdt

Strafpunten

Komt u in aanmerking voor een cursus snelheidsbewustzijn?

Bandje A

Als de maximumsnelheid met 1-9 mph wordt overschreden

3 punten

Ja

Band B

Als de maximumsnelheid met 11-20 mph wordt overschreden

4-6 punten of 28 dagen diskwalificatie

Ja

Band C

Als de maximumsnelheid met meer dan 20 mph wordt overschreden

6 punten of 7-56 dagen diskwalificatie

Nee

Banden D, E, F

Wordt toegekend wanneer specifieke omstandigheden de overtreding verergeren (een bestuurder met eerdere veroordelingen, te hard rijden in de buurt van een school, etc.)

Mogelijke diskwalificatie

Nee

Hoe hoog is mijn boete voor te hard rijden?

Afhankelijk van de ernst van de overtreding kan de boete voor te hard rijden tussen de £100 - £2500 kosten voor overtredingen op snelwegen en £100 - £1000 voor een overtreding op andere wegen. Hieronder vindt u een tabel met de verschillende bandbreedtes waarin de overtreding kan vallen, het percentage van uw wekelijkse inkomen en de punten die u ontvangt.

Snelheidslimiet (Mph)

Band A: geregistreerde snelheid (Mph)

Band B: geregistreerde snelheid (Mph)

Band C: Herschikte snelheid (Mph)

20

21-30

31-40

41 en ouder

30

31-40

41-50

51 en ouder

40

41-50

56-65

66 en ouder

50

51-60

66-75

76 en ouder

60

61-70

81-90

91 en ouder

70

71-80

91-100

101 en ouder

Prima

25-75% van het wekelijkse inkomen

75-125% van het wekelijkse inkomen

125-175% van het wekelijkse inkomen

Punten

Drie

Vier-Zes

Zes

Diskwalificatie

7-28 dagen

7-56 dagen

Hoe kan ik voorkomen dat ik betrapt word op te hard rijden?

Road Angel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in snelheidscameradetectoren en dashcams. Met een snelheidscameradetector krijgt u een melding van de locatie van snelheidscamera's, of dat nu mobiele, vaste, verkeerslichtcamera's etc. zijn - de Road Angel snelheidscameradetectorreeks detecteert ze allemaal.

Word niet meer betrapt op te hard rijden, schaf een Road Angel-snelheidscamera aan, word alert op uw snelheid en voorkom boetes voor te hard rijden!