Bath Rugby & Road Angel Announce Multi-Year Partnership for Fan Engagement and Road Safety Enhancement

Bath Rugby & Road Angel kondigen meerjarige samenwerking aan voor fanbetrokkenheid en verbetering van verkeersveiligheid

Uitbreiding ULEZ 2023: Waarheen breidt de ULEZ-zone zich in 2023 uit? Lezing Bath Rugby & Road Angel kondigen meerjarige samenwerking aan voor fanbetrokkenheid en verbetering van verkeersveiligheid 3 minuten Volgende Beboet voor 1 mph over de limiet? Sommige MP's zeggen van wel!

Bath Rugby & Road Angel zijn er trots op een nieuwe meerjarige samenwerking aan te kondigen om met fans in contact te komen en de waarden van verkeersveiligheid te verbeteren – te beginnen met de installatie van Road Angel's Dash Cams in het wagenpark van Bath Rugby in de aanloop naar het seizoen . 

Road Angel en hun installatiepartners, Turnbulls, verruilden hun gebruikelijke werkdag voor de indrukwekkende trainingsvelden van Bath Rugby in Farleigh House om alles over 'Dash Cam' te bespreken. 

Het team installeerde Halo Dash Cams in de voertuigen van de club en informeerde spelers en personeel over de technologie en de voordelen van het gebruik van dashcams. 

De Road Angel Halo Dash Cams zijn professioneel en discreet in het wagenpark geïnstalleerd en de beelden kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van de naadloze Halo smartphone-app. 

Tom Giles, hoofd bedrijfsontwikkeling bij Bath Rugby, voegde toe: "We zijn verheugd om een ​​langetermijnpartnerschap aan te gaan met een internationaal erkend merk en marktleiders in hun branche." Door de visie en het bereik van Bath Rugby en Road Angel te combineren, ontstaat een unieke communicatiemogelijkheid met een oprecht en langdurig partnerschap.  

Neil Scanlon, COO van Road Angel: “Road Angel is vereerd dat ze de Road Safety-technologie op de vloot voertuigen van het team hebben gemonteerd en dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Bath Rugby. We begrijpen het belang van teamwork, het ondersteunen van sport, cultuur en de gemeenschap, evenals supporters om het bewustzijn van onze Road Safety-campagne te vergroten en de nieuwste producten en diensten te laten zien.” 

We delen waarden van toewijding, innovatie en inspiratie. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze vertegenwoordiging Bath vooruit helpt voor de rest van het seizoen en toekomstige jaren. 

Onze gesponsorde sociale berichten waarin we fans op de hoogte houden van de ruststanden van elke wedstrijd op Facebook, Instagram en Twitter, van de schermtijd langs het veld tijdens de thuiswedstrijd en van de verschillende posters met berichten in het stadion, dragen er zeker aan bij dat we onze missie onder de aandacht brengen. 

We zijn er trots op om ons aan te sluiten bij de prestigieuze gemeenschap en elitepartners van Bath Rugby om ons te richten op onze gemeenschappelijke doelen.”