Are Speed Camera Detectors legal in the UK?

Zijn snelheidscamera's legaal in het Verenigd Koninkrijk?

Zijn snelheidscamera's legaal in het Verenigd Koninkrijk?

Het antwoord is kort en krachtig: ja.

Maar bij Road Angel doen we niet aan korte antwoorden.

In deze blog bespreken we de legaliteit van snelheidscamera's in het Verenigd Koninkrijk, geven we wat informatie over snelheidscamera's en geven we een aantal andere vragen die we vaak krijgen over de vraag of snelheidscamera's legaal zijn in het Verenigd Koninkrijk!

Zijn snelheidscamera's legaal in het Verenigd Koninkrijk?

Ja. Snelheidscameradetectoren zijn legaal in het VK. Sterker nog, ze worden sterk aangeraden als snelheidsbeperker om ervoor te zorgen dat u niet te hard rijdt in een gebied met een hoog risico, zoals een hogere RTC (Road Traffic Collision)-snelheid dan normaal, een typisch gevaarlijke weg of wegen die bekend staan ​​om racen en/of te hard rijden.

Zijn snelheidscamera's legaal in het buitenland?

Dit is een hele vage vraag, en wij zeggen nee.

Maar als we nee zeggen, bedoelen we dat snelheidscamera's in het buitenland over het algemeen niet legaal zijn, omdat de regels per land verschillen.

Om er zeker van te zijn dat u zich aan de wet houdt, vooral in een onbekend buitenland, raden wij u aan om vooraf te controleren in welk land/welke landen u gaat vliegen. Zo voorkomt u ongewenste boetes en complicaties.

Dus, wat is de beste snelheidscamera-detector die je kunt kopen?

Als onafhankelijke fabrikant en verkoper van snelheidscameradetectoren durven wij natuurlijk te stellen dat onze eigen snelheidscameradetectoren de beste zijn!

Maar dat is niet alleen omdat we bevooroordeeld zijn. Wij geloven echt dat onze Speed ​​Camera Detectors de beste zijn! Op het moment dat dit artikel werd geschreven, hadden we de Road Angel Pure One , Road Angel Pure Touch beschikbaar, en de Road Angel Pure Vision zou in oktober 2023 uitkomen.