Halo Pro review by The Review Smith's

Beoordeling van Road Angel Halo Pro door "The Review Smiths"

Tegenwoordig is het een no-brainer om een ​​dashcam in uw auto te installeren. Met zoveel beschikbare dashcams is het een onmisbaar stuk gereedschap dat bij een incident van vitaal belang kan zijn. De Halo Pro van Road Angel is een redelijk geprijsd systeem dat wordt geleverd met zowel de 2K HD3 dashcam als de 1080p achteruitrijcamera. Deze camera's bieden een helder, hoogresolutiebeeld met behulp van de CMOS-sensor. Het duale systeem bestrijkt zowel de voor- als achterkant van uw voertuig dankzij de 2K 140° frontcamera met Super Night View en de 1K 120° achteruitrijcamera met Night Mode.

Beelden kunnen rechtstreeks worden gedownload naar uw smartphone via Wi-Fi en de speciale app, waar u de beelden kunt bewerken. Het heeft een ingebouwde GPS om reizen, locaties en snelheid te volgen. Dit camerasysteem registreert ook telematicagegevens voor elke reis, inclusief gedetailleerde informatie over acceleratie, remmen en bochten. Dit wordt weergegeven op een kaart voor eenvoudig afspelen en referentie. De G-sensor laat uw video's acceleratie- en bewegingsgegevens vastleggen, inclusief hobbels en botsingen. Alles wordt opgenomen op een micro-SD-kaart tot 128 GB. Helaas moet deze apart worden aangeschaft. Wanneer de maximale opslag is bereikt, wordt er automatisch een lus gemaakt en wordt er over de oude beelden opgenomen.

De parkeermodus ( hardwiring kit vereist en apart verkrijgbaar) zorgt ervoor dat het voertuig beschermd is wanneer u er niet bent. De hardwiring kit levert de stroom, zodat u het contact kunt uitschakelen en de Halo Pro automatisch in de parkeermodus gaat in time-lapse. Als de G-sensor een gebeurtenis of beweging detecteert, start de camera normale, realtime opname om vast te leggen wat er precies met uw auto gebeurt.

De Halo Pro zit niet boordevol functies, maar wat je wel krijgt is een helder beeld, eenvoudige installatie en een discrete opstelling. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig maar toch goedkoop voor- en achtersysteem om vast te leggen wat er gebeurt op je roadtrips, dan is dit het overwegen waard.

- De recensie Smiths